Plantația noastră este atestată ecologic, se află în anul III de conversie. Ne-am propus să producem cel mai bun suc de cătina din România și dorim să oferim clienților noștri o sursă constantă, reală de sănătate, componentă a unui regim de viață echilibrat. Fructele de cătina din care este făcut Sucul de „cătină la teasc” conțin peste 190 de principii bioactive.
Materia primă folosită pentru prepararea sucului de cătină este recoltată din cei 1000 de arbuști pe care am început să îi dezvolt în urmă cu 6 ani.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Sucul de „cătină la teasc” conține vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P si F care sunt prezente in fructele de cătina in concentrații importante.
Denumită si „ginsengul romanesc” sau „cel mai bun vaccin antigripal”, cătina este considerata una dintre cele mai bogate surse de polivitamine naturale deoarece conține aproape toate vitaminele si mineralele necesare organismului uman.
„Cătină la teasc” este un produs obținut prin metode tradiționale care are următoarele proprietăți organoleptice:
Cătină la teasc este o afacere de familie, pornită din pasiunea pentru agricultura ecologică, pasiune
concretizată in anul 2016 prin infiintarea unei mici plantații de cătină în comuna Letea Veche. Toamna recoltăm bobițele de cătină și le păstrăm congelate pentru ca apoi, săptămanal, să facem suc de cătină la teasc pentru a livra clienților noștri intotdeauna un produs de calitate ridicată și foarte sănătos.
Proiectul „Cătină la Teasc” a pornit in urma cu 6 ani, având terenul din spatele casei de 6000 mp si un tractor cumparat de la Revolutie.