CATINALATEASC

Despre noi

Plantația noastră este atestată ecologic, se află în anul III de conversie. Ne-am propus să producem cel mai bun suc de cătina din România și dorim să oferim clienților noștri o sursă constantă, reală de sănătate, componentă a unui regim de viață echilibrat. Fructele de cătina din care este făcut Sucul de „cătină la teasc” conțin peste 190 de principii bioactive.

Producție proprie

Materia primă folosită pentru prepararea sucului de cătină este recoltată din cei 1000 de arbuști pe care am început să îi dezvolt în urmă cu 6 ani.

Metoda de productie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PROPRIETĂȚI

Sucul de „cătină la teasc” conține vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P si F care sunt prezente in fructele de cătina in concentrații importante.

Produs tradițional atestat

Denumită si „ginsengul romanesc” sau „cel mai bun vaccin antigripal”, cătina este considerata una dintre cele mai bogate surse de polivitamine naturale deoarece conține aproape toate vitaminele si mineralele necesare organismului uman.

„Cătină la teasc” este un produs obținut prin metode tradiționale care are următoarele proprietăți organoleptice:

  • aspect este un suc cu pulpa de fructe de cătina
  • gust acrișor datorat conținutului mare de vitamina C
  • parfum puternic de fructe fără mirosuri străine
  • culoare galben portocaliu

 

Cătină la teasc este o afacere de familie, pornită din pasiunea pentru agricultura ecologică, pasiune
concretizată in anul 2016 prin infiintarea unei mici plantații de cătină în comuna Letea Veche. Toamna recoltăm bobițele de cătină și le păstrăm congelate pentru ca apoi, săptămanal, să facem suc de cătină la teasc pentru a livra clienților noștri intotdeauna un produs de calitate ridicată și foarte sănătos.